Konya’da Kimsesizleri Koruma Derneği Özgecan’ı Andı

Konya’da Kimsesizleri Koruma Derneği Özgecan’ı Andı
Konya’da 0-12 Yaş Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği, Mersin’in Tarsus ilçesinde hunharca katledilen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için anma töreni düzenledi

Konya’da 0-12 Yaş Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği, Mersin’in Tarsus ilçesinde hunharca katledilen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için anma töreni düzenledi.

Konya’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Kurumu bünyesindeki Konya 0-12 Yaş Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği üyeleri, kimsesiz çocuklar yararına her ay geleneksel olarak yapılan programa öldürülen Özgecan Aslan için siyah giysileriyle katıldı.

Konya 0-12 Yaş Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Başkanı Suna Soylu ise, bu olayın cinayetten öte bir vahşet olduğunu vurgulayarak, “Dernek olarak suskun kalmamız mümkün değil. Önemli olan bu tür olayların bir daha yaşanılmaması için önlemlerin alınmasıdır" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.