Konya’da menhol kapaklarına dadanan hırsız yakalandı

Konya’da menhol kapaklarına dadanan hırsız yakalandı
Konya'da gece saatlerinde araçlarıyla çıkarak tenha bölgelerdeki menhol kapaklarına dadanan hırsızlardan biri polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda yakalandı.

Konya'da gece saatlerinde araçlarıyla çıkarak tenha bölgelerdeki menhol kapaklarına dadanan hırsızlardan biri polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda yakalandı. Yapılan hırsızlık anı ise, olayı fark eden bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Karatay İlçesi Çatalhüyük Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 kişinin menhol kapağını çaldığı ihbarı gelmesi üzerine Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri harekete geçti. Yapılan incelemelerde hırsızlık olayında kullanılan aracın sahibinin B.N. olduğunu tespit eden ekipler, şüpheliyi kısa sürede yakaladı. İlk ifadesinde hırsızlık olayını kabul eden şüpheli, arkadaşı Ş.H. ile birlikte olduğunu ve Ş.H.'nin çalınan kapağı sattığını itiraf etti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan B.N. adliyeye sevk edilirken, Ş.H.'nin de yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yaşanan hırsızlık olayı ise, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde 2 kişinin araçla gelip menhol kapağını çalarak bagaja yükledikleri, daha sonra olay yerinden uzaklaştıkları yer alıyor.

Konya’da menhol kapaklarına dadanan hırsız yakalandı

Konya’da menhol kapaklarına dadanan hırsız yakalandı

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.