Konya'da minibüsten kaç kişi çıktı? Polis tek tek saydı! (TIKLA&İZLE)

Konya'da minibüsten kaç kişi çıktı? Polis tek tek saydı! (TIKLA&İZLE)
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda 739 araç ve sürücüsüne 290 bin 839 TL cezai işlem uygulandı. Polis minibüsteki fazla yolcuları tek tek saydı

 

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda 739 araç ve sürücüsüne 290 bin 839 TL cezai işlem uygulandı.

Denetimlerde; 44 ağır vasıta sürücüsüne şehir merkezine giriş saatlerine uymamak, 15 minibüs sürücüne fazla yolcu taşımak ve Covid-19 tedbirleri kapsamında "İl Hıfzıssıhha Kurulu" kararlarına uymamaktan ceza işlem yapıldı. 

Denetimlerde ayrıca 113 sürücüye kırmızı ışık ihlali, 125 sürücüye trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek, 181 sürücüye hız sınırı ihlali, 96 sürücüye cep telefonu ile konuşmak, 49 sürücüye emniyet kemeri takmamak, 116 sürücüye muhtelif maddelerden olmak üzere toplam 739 araç ve sürücüsüne 290 bin 839 TL cezai işlem uygulandı. 32 araç da trafikten men edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.