Yok böyle bitiş! Konya'da müthiş finish!

Yok böyle bitiş! Konya'da müthiş finish!
56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'unun Spor Toto Konya-Konya etabı, Rally Cycling’den Arvid de Klijn ile Uno-X Pro Cycling Team’den Kristoffer Halvorsen arasındaki müthiş finish mücadelesine sahne oldu.

Konya'ya gelen takımların son hazırlıklarının tamamlanmasıyla 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'u Spor Toto Konya-Konya etabı ile başladı.

72.4 kilometrelik Spor-Toto Konya-Konya etabının birinci ayağını Rally Cycling takımından Arvid De Kleijn 1.35.38 ile kazandı. İkinciliği Uno-X Pro Cyling takımından Kirstoffer Halvorsen, üçüncülüğü de Delko takımından Pierre Barbier elde etti.

1.jpg

2.jpg

cl-3034.jpg

4.jpg

SAMTİM SANTİME

Rally Cycling’den Arvid de Klijn, Uno-X Pro Cycling Team’den Kristoffer Halvorsen’i sprintte geride bıraktı. İkili arasındaki fark santimlerle ölçüldü.

 

cl-3034-001.jpg

ETABIN BİRİNCİSİ DE KLEIJN: EN MUTLU GÜNÜM

Spor Toto'nun sponsorluğunda koşulan 72.4 kilometrelik Konya - Konya etabını birinci bitiren Arvid De Kleijn çok mutlu bir gün yaşadığını ifade etti. Bisiklet severlerin yakından tanıdığı ve "GORİL" lakabını taktığı Andre Griepel'den sonra Kleijn'nin de "KÜÇÜK GORİL" lakabı ile anıldığının sorulması üzerine, "şimdilik hoşuma gidiyor" diyerek şunları söyledi:

"İyi bir planlama yapmıştık. Takım arkadaşlarım da mükemmel bir iş çıkardılar. İlk etabı kazandık, devamının da geleceğini düşünüyorum. Son metrelerde pozisyonumun çok iyi olduğunu fark ettim. O anda kendimi de çok güçlü hissetim. Halvorsen ile iyi kapıştık. Finişi nasıl geçtiğimi bilemiyorum. Birinci geldiğimi daha sonra öğrendim. Ne mutlu bana ve takım arkadaşlarıma. Finişin son 400 metresi gerçekten son uzun geldi. Ben de kaza geçirebilirdim. İyi kaçtım oralardan. Takım arkadaşlarımı ne kadar kutlasam azdır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.