Konya'da öğrenci servisi devrildi

Konya'da öğrenci servisi devrildi
Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde lise öğrencilerini taşıyan servisin devrilmesi sonucu 3 kişi öldü. Kazada çok sayıda yaralı var.

Cihanbeyli ilçesinde öğrencileri taşıdığı öğrenilen otobüs, Cihanbeyli ilçe Terminali karşısında devrildi. Otobüsün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 2 öğrenci hayatını kaybetti, çok sayıda da yaralı olduğu bildirildi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Konya Valiliğinden Cihanbeyli İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazası İle İlgili Açıklama

06.01.2017 Cuma günü saat: 08.30 sularında velilerin kendi imkanları ile kiraladıkları Cihanbeyli İlçesi Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerini taşıyan otobüs yolun kaygan ve buzlanması sebebiyle devrilmesi sonucunda trafik kazası meydana gelmiştir.

Olay yerine en kısa süre içinde ekiplerimiz sevk edilmiş olup, otobüste bulunan 44 öğrenciden ilk belirlemelere göre 2 öğrencimiz (1 erkek,1 kız) vefat etmiş olup, bütün öğrencilerimiz tedbir amaçlı ilçede bulunan hastaneye ambulanslar ile sevk edilmiştir. İlk müdahalelerden sonra 5 hasta Konya’daki hastanelere sevk edilmiştir.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.