Konya'da okullara kar tatili... İşte o ilçeler

Konya'da okullara kar tatili... İşte o ilçeler
Konya'nın ilçelerinde etkili olan kar yağışı okul tatilini de beraberinde getirdi. Konya merkezde ve 18 ilçede eğitime 1 gün ara verildi.

Konya'nın ilçelerinde etkili olan kar yağışı okul tatilini de beraberinde getirdi. 18 ilçede eğitime 1 gün ara verildi.. Konuya ilişkin resmi açıklamada, "Yoğun kar yağışı nedeni ile Akşehir, Ilgın, Tuzlukçu, Derbent, Yunak, Çeltik, Kadınhanı, SarayönüAltınekin, Kulu, Doğanhisar, Cihanbeyli, Akören, Ahırlı, Çumra, Emirgazi, Güneysınır, Yalıhüyük ilçelerimizde okullar 26 Aralık 2018 Çarşamba günü tatil edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Selçuk Üniversitesi de Akşehir, Yunak, Kadınhanı, Sarayönü ve Altınekin ilçelerinde eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı.

MERKEZDE TATİL

Konya Valiliğinden yapılan açıklama göre, devam eden kar yağışı, aşırı don ve buzlanma dolayısıyla merkez Meram, Karatay ve Selçuklu ilçelerinde, ilk ve orta dereceli okullar bir gün süreyle tatil edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.