Konya'da okuyan Filistinli öğrenci tüm ailesini kaybetti

Konya'da okuyan Filistinli öğrenci tüm ailesini kaybetti
 Editör
Gazze'de yaşanan soykırımın acısı Konya'yı sardı. Konya'da okuyan Filistinli Amna Saeed Abuqasem ailesinin büyük bir kısmını soykırım sonucu kaybetti.

PUSULAHABER MERKEZİ - Konya'da okuyan Filistinli öğrenciler Gazze'de kaybettikleri yakınlarına ağlıyor. Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrencilerinden Filistinli Amna Saeed Abuqasem Gazze'de ailesinin büyük bir kısmını kaybetti.

TÜM AİLESİNİ KAYBETTİ

Siyonist katil İsrail, Abuqasem'ın, annesi, abisi, iki kız kardeşi ve teyzesini şehit etti. Abuqasem'ın babası, ablası ve erkek kardeşi de ağır yaralı olarak tedavi altında.

NİYAZ İCRA EDİLDİ

Konya'da Sağlık Yönetimi Bölümü 4. Sınıf öğrencisi olan Amna Saeed Abuqasem'ın bu acısına dikkat çekmek isteyen öğrenci arkadaşları #FreePalestine #GazaGeniocide etiketiyle bir niyaz icra ettiler.

Üniversitenin X hesabından yapılan duyuruda "Mescîd-i Aksâ" - "Nerede insanoğlu, vicdan nerede?, Yüz günde yüzyılın yıkımı gerçekleşen #Gazze'yi unutma, unutturma!" denilerek soykırıma dikkat çekildi.

NİYAZ İCRASI İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.