Konya’da seçim yarışı başlıyor! 3 ayda 84 seçim yapılacak

Konya’da seçim yarışı başlıyor! 3 ayda 84 seçim yapılacak
 Editör
KONESOB’a bağlı odalarda seçim süreci başlıyor. 2 Ocak Cuma gününden 31 Mart Salı gününe kadarki yaklaşık 3 aylık dönem içerisinde Konya genelindeki 84 oda başkanını belirlemek için sandık başına gidecek

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne bağlı 84 Odanın seçim süreci, 2 Ocak 2026 Cuma günü itibarıyla başlıyor. Süreç, 31 Mart 2026 Salı günü gerçekleştirilecek son genel kurul ile tamamlanacak. KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, “Genel kurullarımızın Esnaf ve Sanatkârımıza, Ülkemize, Konya'mıza, Teşkilatımıza, Odalarımıza, Başkanlarımıza ve Kurullarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

2026 yılıyla birlikte başlayacak olan seçim sürecinde; Yönetim, Denetim, Disiplin ile Oda Başkanlarıyla birlikte Konya genelindeki 84 Odanın genel kurullarına katılım sağlanacak. Bu kapsamda şehrin dört bir yanında düzenlenecek genel kurullarda esnaf ve sanatkârlarla bir araya gelinecek.

muharrem-karabacak.jpg

MUHARREM KARABACAK’TAN SEÇİM AÇIKLAMASI

Göreve geldikleri ilk günden bu yana “Derdi olmayanın sevdası olmaz” anlayışıyla hareket ettiklerini kaydeden Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, 84 meslek odası ve 65 bin esnaf ve sanatkârın sorunlarıyla yakından ilgilenmeye, güçlü sesi olmaya ve yükünü omuzlamaya kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Karabacak, genel kurulların esnaf ve sanatkârlara, Konya’ya, ülkeye, teşkilata, odalara, başkanlara, kurullara ve tüm personele hayırlı olmasını temenni etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.