Konya’da “Şehir Turu” zamlandı

Konya’da “Şehir Turu” zamlandı
Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Kordinasyon Merkezi (UKOME) kararıyla şehir turu olarak da adlandırılan şehir içi tur otobüsleri yeni dönemde yeni tarife ile hizmet verecek.

WWW.PUSULAHABER.COM.TR / ÖZEL

Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Kordinasyon Merkezi (UKOME) kararıyla şehir turu olarak da adlandırılan şehir içi tur otobüsleri yeni dönemde yeni tarife ile hizmet verecek. Kültür AŞ bünyesinde faaliyette bulunan ve şehrimize gelen yerli ve yabancı misafirler için şehir içi turu imkanı sağlayan bu otobüsler ile tarihi ve kültürel mekanların panoramik gezileri yapılıyordu. Tur ücreti ise şehir içi toplu ulaşım ücretinin 2 katı olarak alınmaktaydı.

Otobüs seferlerindeki ücretlendirme çerçevesinde; yeni hizmet bedeli şöyle oluştu:

TAM BİLET: 7 TL

İNDİRİMLİ BİLET: 5 TL

HALK TURU (ŞEHİR TURU)

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve şehrimizi tanımak amacı ile üstü açık çift katlı otobüsler ile yapılan şehir turları tüm halkın katılabildiği bir etkinlik. Tur hafta içi ve hafta sonu saat 11:00, 14:00’da Mevlana Müzesi önünde başlıyor. Dini bayramlar hariç tüm resmi tatillerde turlar devam etmekte. Şehir turu rehber eşliğinde indirme yapmadan Konya’nın önemli yerlerinin anlatıldığı panoramik bir turdur. Başlıca gezi mekânları Mevlana Müzesi, Alaaddin Tepesi, Nalçacı Caddesi, Akyokuş Tepesi ve Sille'dir. Otobüslerin üstü açık olması nedeni ile hava şartlarına bağlı beklenmeyen iptaller yaşanabilmekteydi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum