Konya'da silahlı kavga: 1 yaralı

Konya'da silahlı kavga: 1 yaralı
Kavgaya karışan kişinin aracıyla kaçarken kaza yapması ve kendisini takip eden şüphelinin pompalı tüfekle ateş açması görüntülere yansıdı

Konya'nın Akşehir ilçesinde çıkan silahlı kavgada pompalı tüfekle yaralanan kişi, hastaneye kaldırıldı.

İddiaya göre, aralarında husumet bulunan E.K. ile T.A. konuşmak için ilçe merkezinde buluştu.

Yanına 3 arkadaşını getiren T.A. ile yalnız olan E.K. arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bunun üzerine E.K, aracına binerek olay yerinden uzaklaşırken, T.A. da başka bir araçla takibe başladı.

Kovalamaca sırasında direksiyon hakimiyetini kaybeden E.K, aracıyla kaldırıma çıktı. Araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalışan E.K, kendisini kovalayan şüphelinin pompalı tüfeğinden çıkan saçmalara hedef oldu.

Sırtından yaralanan E.K, ambulansla Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Öte yandan kaçan kişinin aracıyla kaza yapması ve arkasından gelen kişinin pompalı tüfekle ateş etme anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, ana yolda hızla ilerleyen bir otomobilin, ara sokağa girmek isterken kaldırıma çarpması yer alıyor.

Araçtan inen kişinin hızla kaçtığı görülen kayıtlarda, arkadan gelen şüphelinin elindeki pompalı tüfekle kaçan kişiye doğru ateş açtığı görülüyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.