Konya’da şubat ayında trafikte ne kadar ceza kesildi?

Konya’da şubat ayında trafikte ne kadar ceza kesildi?
Konya İl Emniyet Müdürlüğü şubat ayı trafik denetim bilançosunu açıkladı. İhlalde bulunan sürücülere 4 milyon 252 bin 520 TL tutarında trafik cezası kesildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce, ilimiz merkezi şehir içi trafik güvenliğini sağlamak amacıyla seyir halinde, ihbarlı, sabit ve elektronik sistemlerle Şubat ayı içerisinde yapılan denetimlerde; 1776 adet okul servisi ve 2798 adet yolcu taşımacılığı yapan araçlar başta olmak üzere toplam 22 bin 235 araç ve sürücüsü denetimden geçirildi.

Yapılan bu denetimler sonucunda;

- 471 sürücüye alkollü araç kullanmaktan işlem yapılarak, sürücü belgeleri geçici süreyle geri alınmıştır.

- 521 araç sürücüsü ve 10 bin 9 araç tescil plakasına (EDS-KGYS ihlalleri vb. ) olmak üzere toplam 11 bin 530 adet araç/ sürücüye, toplam 4 milyon 252 bin 520 TL tutarında trafik idari para cezası karar tutanağı tanzim edildi ve 1145 araç trafikten men edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Trafik kurallarına uyma düzeylerinin üst seviyelere çıkartılması ile yaya, yolcu ve sürücülerin can güvenliği başta olmak üzere trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik denetimler aralıksız olarak devam etmektedir.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.