Konya’da sünnet coşkusu! Minik Doruk’un en özel günü

Konya’da sünnet coşkusu! Minik Doruk’un en özel günü
Konya’nın köklü ailelerinden olan şehrin diş hekimlerinden merhum Dinçer Çetin ve Ahmet Özatan’ın torunları, Nevra – Atalay Çetin’in oğulları Doruk sünnet oldu.

Konya’nın köklü ailelerinden olan şehrin diş hekimlerinden merhum Dinçer Çetin ve Ahmet Özatan’ın torunları, Nevra – Atalay Çetin’in oğulları Doruk, düzenlenen sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımını attı.

whatsapp-image-2026-09-07-at-10-13-52-1-001.jpeg

Minik Doruk, bu keyifli günde arkadaşları ile birlikte doyasıya eğlendi. Çetin çifti gelen tebrikleri kabul ederken, Doruk’un sünnet merasimine çok sayıda aile dostu katıldı.

whatsapp-image-2026-09-07-at-10-13-54.jpeg

Katılımcılara geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi. Eğlence gece boyunca sürerken, gelen misafirler unutulmaz anlar yaşadı.

Biz de minik Doruk’a Pusula Gazetesi olarak 41 kere maşallah diyor, Çetin çiftini kutluyoruz.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.