Konya'da trafik denetimleri devam ediyor! Hız ve kural ihlaline 1 milyon lira ceza

Konya'da trafik denetimleri devam ediyor! Hız ve kural ihlaline 1 milyon lira ceza
Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından  gerçekleştirilen radarla hız denetiminde 2 bin 889 araç ve sürücüye toplam 1 milyon 412 bin 408 lira cezai işlem uygulandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından  gerçekleştirilen radarla hız denetiminde 2 bin 889 araç ve sürücüye toplam 1 milyon 412 bin 408 lira cezai işlem uygulandı.

Denetimlerde 2 bin 416 araç sürücüsüne hız sınırı ihlali, 473 araç sürücüsüne de muhtelif maddelerden olmak üzere toplam 2 bin 889 araç sürücüsüne toplam 1 milyon 412 bin 408 TL ceza yazıldı. 

ŞEHİR İÇİ MİNİBÜSLERE DENETİM

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda ise Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan fazla yolcu denetimlerinde tedbirlere uymayan 7 şehir içi minibüs sürücüsüne cezai işlem uygulandı  ve "İl Hıfzıssıhha Kurulu" kararlarına uymadıkları için tutanak tanzim edilerek, haklarında adli işlem başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.