Konya’da uçak, otobüs ve hızlı tren seferleri durduruldu mu?

Konya’da uçak, otobüs ve hızlı tren seferleri durduruldu mu?
Kovid 19 virüsünün yayılmasını engellemek için önlemler alınmaya devam ediyor. Şehir içi, şehir dışı ve yurt dışı seyahatlere kısıtlamalar getirildi. Konya’da uçak, hızlı tren ve otobüs seferleri durduruldu mu?

Kovid 19 tedbirleri kapsamında Konya İstanbul bazlı uçuşlardan bazıları iptal edildi. Pegasus ve Anadolujet’in Konya-İstanbul arası günde 3 sefer olan uçuşları günde 1 sefere düşürüldü. Türk Hava Yolları günde 4 sefer olan uçuşlarını 2 günde 1 sefere düşürdü. Tüm yurt dışı  uçuşlar iptal edilirken 65 yaş ve üstüne seyahatler de valilik iznine bağlandı.

Ayrıca Yüksek Hızlı Tren ve otobüs seferlerinde sosyal mesafenin korunması için yolcu kapasitesinin yarısına bilet kesme zorunluluğu getirildi. Alınan tedbirlerden dolayı hızlı tren ve otobüs seferleri de azaltıldı.

Valilik kararıyla otobüs seferlerinin bugün itibariyle 17.00’dan sonra tamamen durdurulacağı da gelen bilgiler arasında. Hızlı tren seferlerinin tamamen durdurulmasıyla ilgili henüz bir bilgi yok.  Yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında Türk Hava Yolları(THY) sadece İstanbul, Ankara, Samsun, Trabzon, Erzurum, Van, Diyarbakır, Malatya, Gaziantep, Kayseri, Konya, Adana, Antalya, İzmir’e sefer gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.