Konya'da yeni bir sanat akademisi açıldı

Konya'da yeni bir sanat akademisi açıldı
ArtHE Sanat Akademisinde, sanatı keşfedip, yeteneklerinizi ortaya koyun.

ArtHE Sanat Akademisinin açılışında konuşan ArtHE Sanat Akademisi Kurucu Müdürü Hafize Çapkan, “Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Özel ArtHE Sanat Akademisi olarak profesyonel ekibimizle, geleceğe hazır öğrenciler yetiştiriyoruz. Bizimle sanatı keşfedin, geleceğinizi şekillendirin ve haydi beraber sanat ile nefes alalım” dedi.

Ferhuniye mahallesi Selçuklu ilçesindeki ArtHE Sanat Akademisinin açılışına Milli eğitim camiası, iş ve siyaset dünyasının temsilcileri ve davetliler katıldı.

arthe-7.jpg

Yoğun bir katılımla gerçekleşen açılışta konuşan ArtHE Sanat Akademisi Kurucu Müdürü Hafize Çapkan eğitim hizmetlerinde iddialı olduklarını belirterek, “ArtHE Sanat Akademimiz, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteriyor. Genç yeteneklere Güzel Sanatlar Lisesi Yetenek Sınavına Hazırlık ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Yetenek Sınavına Hazırlık kursları sunuyoruz. Ayrıca, sanatı seven yetişkinlere ve çocuklara yönelik çeşitli sanat dersleri sunuyoruz. Resim Kursumuzla da resim yapma yeteneğinizi geliştiriyoruz. Özellikle Konya’da iddialı olan bir eğitim kurumu olarak, geleceğe hazır öğrencileri yetiştirmek için alanında profesyonel ekibimizle hizmet veriyoruz. Geniş kapsamlı bir eğitim hizmeti veren kurumumuz, bu anlamda Konya’da tektir. Konya’da sanatı ve sanatsal faaliyetlerin sevdirmek ve geliştirmek amacında olan kurumumuzda, verdiğimiz hizmetlerimizin yanı sıra seramik, heykel, müzik, İngilizce kurslarımızla, çocuk ve yetişkin öğrencilerimizle beraber sanatın gelişmesi ve geleceğin sanatçılarının yetiştirilmesine katkı sunmaktan mutlu olacağız. Açılışımıza katılıp, bizleri yalnız bırakmayarak, bizlere verdiğiniz destekten dolayı da herkese teşekkür ediyoruz. Şehrimizin sanatseverlerini ArtHE Sanat Akademimize bekliyoruz” dedi.

SANATIN HERKES İÇİN ERİŞİLEBİLİR VE ANLAM DOLU BİR DENEYİM HALİNE GELMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ

Genç yeteneklerin sanata yönelik potansiyelini en üst seviyeye çıkarma hedefinde olduklarına dikkat çeken ArtHE Sanat Akademisi Kurucu Müdürü Hafize Çapkan, “Sanat, insanoğlunun en özgün ve etkileyici ifade biçimlerinden biridir. ArtHE Sanat Akademimiz, sanatın gücünü anlamak ve bu gücü kullanarak bireylerin potansiyelini açığa çıkarmak hedefi ve vizyonuyla kuruldu. Sanatın eşsiz dünyasına kapı aralayan, eğitimde öncü bir kuruluş olma gayretiyle hizmet veren akademimiz, misyonumuz gereği, genç yetenekleri, sanatın ilham verici dünyasıyla buluşturarak onların potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı amaçlıyoruz. Sanat eğitimi ve yaratıcılığı teşvik etmek, öğrencilerimize bilgi ve beceri kazandırmak ve onları geleceğe hazırlamak gayesiyle hizmete başladık. ArtHE Sanat Akademisi olarak sanatın herkes için erişilebilir ve anlam dolu bir deneyim haline gelmesini sağlayacağız. Öğrencilerimize sadece sanatın teknik yönlerini öğretmekle kalmayıp, aynı zamanda düşünme yeteneklerini geliştirmeleri ve kendilerini ifade etmeleri için bir platform sunmaktayız” şeklinde konuştu.

ÜLKEMİZİ VE GELECEĞİMİZİ BİR ADIM AYDINLIĞA TAŞIMAK İÇİN BURADAYIZ

ArtHE Sanat Akademisi Ortağı Evran Mert Yaşada, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Sanat Akademimiz sadece duvarlar arasında değil, aynı zamanda kalplerde ve hayallerde de inşa edilmiş bir kurumdur. Burada sanatın gücüyle donanmış genç yeteneklere duygu ve düşüncelerini ifade etme ve dünya ile etkileşimde bulunmaları için sanatla bütünleşmiş bir ortam sunuyoruz. Bizi takip ederek, sanatın bize sunduğu ilhamı birlikte keşfetmeye hazırız. Hep birlikte sanatın büyülü dünyasında yeni sayfalar açmak, ülkemizi ve geleceğimizi bir adım aydınlığa taşımak için buradayız. Geleceğin sanatçılarını yetiştirip, onlara ışık tutacak bu akademinin şehrimizde açılmasında emeği geçen herkese ve açılışımıza katılan sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.