Konya'da yol verme kavgası: Takip edip, darp etti

Konya'da meydana gelen olayda trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı otomobil sürücüsünü takip eden başka bir aracın sürücüsü darp etti.

Konya Karatay'da gerçekleşen olayda bir otomobil sürücüsü trafikte tartıştığı sürücüyü takip ederek, darp etti.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Konya'da trafikte yol verme meselesi yüzünden otomobil sürücüsü, takip ettiği başka bir aracın sürücüsü darp etti. Bu anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, kavga çevredeki vatandaşların müdahalesiyle sona erdi.

aw102944-02.jpg

Olay, geçtiğimiz Salı günü öğle saatlerinde merkez Karatay ilçesi Akabe Mahallesi Mehmet Arif Bey Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 2 otomobil sürücüsü aralarında trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştı. Bu tartışmanın ardından otomobil sürücüsü, takip ettiği diğer araç sürücüsünün durmasının ardından aşağıya inerek saldırmaya başladı. Öfkeli sürücü kafa attığı diğer sürücüyü yumrukladı. Çıkan kavga çevredeki vatandaşların müdahale etmesi sonucu son bulurken, yaşanan bu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

aw102944-05.jpg

aw102944-03.jpg

Görüntülerde, bir otomobilin yayaların bulunduğu kaldırıma çıktığı peşinden gelen aracı fark eden sürücünün araçtan indiği sırada diğer araç sürücünün de araçtan inerek saldırdığı görülüyor. Kayıtta, vatandaşların müdahalesinin ardından sürücülerin araçlarıyla olay yerinden ayrıldıkları yer alıyor.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.