Konya’daki aile faciasında detaylar belli oldu

Konya’daki aile faciasında detaylar belli oldu
Konya’nın Selçuklu ilçesi Şeker Mahallesi’nde bir şahsın evde tartıştığı kız kardeşini ve annesini silahla vurduktan sonra intihar ettiği olayla ilgili detaylar belli oldu. Şahsın cezaevinden kısa bir süre önce çıktığı öğrenildi

Konya'da 2 kişinin öldüğü 1 kadının ağır yaralandığı aile faciasında hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu. Olay, saat 21.45 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Şeker Mahallesi Caferçelebi Sokak üzerinde meydana geldi.

konya-aile-faciasi-3.jpg

KARDEŞİYLE TARTIŞMIŞ

Edinilen bilgiye göre, sokak üzerindeki bir sitede yaşayan 23 yaşındaki Nadir Türkmen, evde bulunan kız kardeşi Nisa Türkmen ile tartıştı. Tartışma sırasında şahıs yanında bulunan tabancayla kız kardeşi ve annesi İsmihan Türkmen'i vurduktan sonra kendi kafasına ateş ederek intihar etti. Nadir Türkmen'in kısa bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.

konya-aile-faciasi-4.jpg

SİLAH SESİNİ DUYAN KOMŞULAR İHBAR ETTİ

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde şahıs ve kız kardeşinin olayda hayatını kaybettiğini belirlerken ağrı yaralanan anne yapılan ilk müdahalenin ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı kadının hayati tehlikesinin sürüdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.