Konya’daki ‘Amatör’ spor kulüplerini tanıyalım: Akören Kültürspor

Konya’daki ‘Amatör’ spor kulüplerini tanıyalım: Akören Kültürspor
Geçmişte atletizm branşında da faaliyet gösteren Akören Kültürspor halen futbol, taekwondo ve bisiklet gibi farklı branşlarda faaliyetlerini sürdürüyor

 

 

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), “Amatör spor kulüplerimizi tanıyalım” başlığıyla Konya’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerini tanıtıyor. Akören Kültürspor’u tanıtan ASKF şu bilgilere yer verdi:

akoren-kulturspor-1.jpg

1958 YILINDA KURULDU

“Konya’nın köklü amatör spor kulüplerinden eski adı ile Akviran Kültürspor şimdilerde ki ismi ile Akören Kültürspor, 1958 yılında İbrahim Uçkunkaya başkanlığında kuruldu. Akören Kültürspor geçmişte atletizm gibi branşlarda da faaliyet gösterirken halen futbol, taekwondo ve bisiklet branşlarında faaliyetlerini devam ettiriyor.

ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Merhum Osman Erden ve özellikle Sedat Ertaş döneminde amatör futbolda isminden oldukça söz ettiren kırmızı-siyahlılar da şuan başkanlığı Mehmet Cartlak yapıyor.”

akoren-kulturspor-3.jpg

akoren-kulturspor-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.