Konya’daki ‘Amatör’ spor kulüplerini tanıyalım: Akşehirspor

Konya’daki ‘Amatör’ spor kulüplerini tanıyalım: Akşehirspor
3. Lig’de 10 sezon Akşehir’i ve Konya’yı temsil eden kırmızı-beyazlılar futbolun yanı sıra basketbol, voleybol, atletizm, badminton, halk oyunları, satranç ve izcilik branşları olmak üzere 8 branşta faaliyetlerini sürdürüyor

 

aksehirspor-1.jpg

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), “Amatör spor kulüplerimizi tanıyalım” başlığıyla Konya’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerini tanıtıyor. Akşehirspor’u tanıtan ASKF şu bilgilere yer verdi:

1968’DE KURULDU

“Akşehirspor 1968 tarihinde, Akşehir Gençlikspor ve Sanatkarlar İdmanyurdu kulüplerinin birleşmesiyle Hasan Sayın’ın başkanlığında kuruldu. Yıllarca Konya amatör küme futbol kategorisinde mücadelesini sürdüren kırmızı-beyazlılar, amatörün yanı sıra profesyonel 3. Lig’de 10 sezon Akşehir’i temsil etti.

FARKLI BRANŞLARDA FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Geçtiğimiz sezon 3. Lig’in kapısından bir kez daha dönen Akşehir spor şuan itibarıyla TFF Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadelesini sürdürüyor. Kırmızı-beyazlı kulüp Basketbol, Voleybol, Atletizm, Badminton, Halk Oyunları, Satranç ve İzcilik branşları olmak üzere toplam 8 branşta faaliyetlerini devam ettiriyor. ”

 

aksehirspor-2.jpg

aksehirspor-3.jpg

aksehirspor-5.jpg

aksehirspor-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.