Konya’daki ‘Amatör’ spor kulüplerini tanıyalım: Huğluspor

Konya’daki ‘Amatör’ spor kulüplerini tanıyalım: Huğluspor
Bölgede bulunan Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi’nin maddi manevi sponsorluğunda, amatör futbol liglerinde yer alan Huğluspor ayrıca atıcılık branşında trap yarışlarına katılıyor

 

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), “Amatör spor kulüplerimizi tanıyalım” başlığıyla Konya’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerini tanıtıyor. Huğluspor’u tanıtan ASKF şu bilgilere yer verdi:

hugluspor-2.jpg

1987’DE KURULDU

Beyşehir ilçesine bağlı önceleri kasaba şuan mahalle konumunda olan Huğlu’da ki sportif faaliyetler; 1987 yılında sarı-siyah forma renkleri ile Bilal Sulfata başkanlığında kurulan Huğluspor ile başladı. Bölgede bulunan Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi’nin maddi manevi sponsorluğunda, amatör futbol liglerinde yer alan Huğluspor ayrıca atıcılık branşında trap yarışlarına katılmaktadır.

SOSYAL PROJELERE ÖNEM VEREN BİR KULÜP

Huğlu Mahallesi Muhtarı Mehmet Harman’ın şuan kulüp başkanlığını yürüttüğü Huğluspor kulübümüz; son yıllarda kurumsal bir yapı içerisinde amatör futbol ligleri ve atıcılık, avcılık branşının yanı sıra özel turnuvalar, anma programları ve çeşitli ziyaretler ile sosyal projelere imza atarak yöresinde ismini duyurmayı başaran kulüplerimizin arasındadır.

Huğlu gençliğini spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzak tutma ve mahallesini temsil etme adına gecesini gündüzüne katan yöneticilerinin en büyük hedefi; Huğlu’da bulunan eski futbol sahasının toprak olması ve tesisinin de yetersiz olmasından dolayı Huğlu’ya bir futbol sahası ve tesisi yaptırmaktır. Bunu gerçekleştirmek için adeta Ankara, Konya ve Beyşehir’de çalmadık kapı bırakmayan Huğluspor yönetimi; eski sahanın bulunduğu alanın Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait arazinin mahkeme süreci nedeniyle ve bazı bürokratik sorunların halledilmesi için bu istekleri şuan itibarıyla bekleme sürecindedir.

Huğluspor; amatör futbol liglerinde geçmişte yaşadığı şampiyonlukların yanı sıra son birkaç sezondur yine başarılı sonuçlarla bir üst lige çıkmak için canla başla mücadelesini her daim sürdürmek en büyük hedefleri arasında olmuştur.”

hugluspor-3.jpg

hugluspor-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.