Konya’daki ‘Amatör’ spor kulüplerini tanıyalım: Karabağ Gençlerbirliği

Konya’daki ‘Amatör’ spor kulüplerini tanıyalım: Karabağ Gençlerbirliği
Konyaspor, Ankaragücü, Trabzonspor gibi takımlarda başarıyla forma giyen, milli takımda antrenörlük yapan ve halen Konyaspor’da “sportif direktörlük” görevini sürdüren Mehmet Yıldırım ile Konyaspor formasını halen başarıyla giyen Ömer Ali Şahiner, Karabağ

 

karabag-1.jpg

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), “Amatör spor kulüplerimizi tanıyalım” başlığıyla Konya’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerini tanıtıyor. Karabağ Gençlerbirliği’ni tanıtan ASKF şu bilgilere yer verdi:

1979 YILINDA MEHMET GÖÇER TARAFINDAN KURULDU

“Konya’nın mütevazi ve köklü Amatör Spor Kulüplerinden Karabağ Gençlerbirliği, 1979 yılında Mehmet Göçer başkanlığında kuruldu. Kırmızı-beyaz forma renkleri ile altyapı da amatör futbol faaliyetlerini sürdüren kulüpte yıllar içinde bir çok futbolcu altyapıdan yetişmiştir.

ÖMER ALİ, MEHMET YILDIRIM GİBİ İSİMLERİ TÜRK FUTBOLUNA KAZANDIRDI

Özellikle; Konyaspor, Ankaragücü, Trabzonspor gibi takımlarda başarıyla forma giyen, milli takım antrenörü Mehmet Yıldırım ile kulüpten yetişip Konya Şekerspor’da yıldızı parladıktan sonra Konyaspor’a transfer olan ve yeşil-beyazlı formayı halen başarıyla taşıyan Ömer Ali Şahiner, Karabağ Gençlerbirliği’nin yetiştirdiği kulübün gururu abidesi isimleri oldu.

ALTYAPI ATILIMI

Son yıllarda Adem Bestil başkanlığında gerçekleşen yeni yapılanmada altyapısına verdiği önem doğrultusunda yaklaşık 100 futbolcuyu bünyesinde çalıştıran Karabağ Gençlerbirliği geçtiğimiz aylarda 41. yıldönümünü kulüpte yetişen eski futbolcularıyla kutladı.”

karabag-2.jpg

karabag-5.jpg

karabag-3.jpg

karabag-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.