Konya’daki ‘Amatör’ spor kulüplerini tanıyalım: Sarayönü Belediyespor

Konya’daki ‘Amatör’ spor kulüplerini tanıyalım: Sarayönü Belediyespor
Sarayönü ekibi, Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) 10 sezondur sürekli yer alan Türkiye’deki üç kulüpten biri olma istikrarını an itibariyle taşımaya devam ediyor

 

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), “Amatör spor kulüplerimizi tanıyalım” başlığıyla Konya’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerini tanıtıyor. Sarayönü Belediyespor’u tanıtan ASKF şu bilgilere yer verdi:

1947’DE KURULDU

“İlimizin köklü amatör spor kulüplerinden Sarayönü Belediyespor, 1947 yılında Kazım Özbay başkanlığında yeşil-siyah forma renkleri ile kuruldu. Yıllarca amatör futbol kategorisinde centilmence mücadelesini sürdüren Sarayönü Belediyespor şuan itibarıyla TFF Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) 10 sezondur aralıksız yer almaktadır.

3. LİG’İN KAPISINDAN DÖNDÜ

Bu yıllarda iki kez 3. lige yükselmeyi Afyon ve Kütahya’da oynanan baraj maçlarında kıl payı kaybetmiştir. Ayrıca; kulübümüz TFF Bölgesel Amatör Lig’de 10 sezondur sürekli yer alan Türkiye’deki üç kulüpten biri olma istikrarını ve başarısını taşımaktadır. Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak’ın katkılarıyla da; futbol haricinde karate, taekwondo, wushu ve halk oyunları branşlarında faaliyetlerini başarıyla devam ettiren Sarayönü Belediyespor, ilçenin en önemli markalarından birisi olarak da dikkat çekiyor.”

saray-1.jpg

saray-3.jpg

saray-4.jpg

saray-5.jpg

saray-6.jpg

saray-7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.