Konya’daki ‘Amatör’ spor kulüplerini tanıyalım: Seydişehir Gücü

Konya’daki ‘Amatör’ spor kulüplerini tanıyalım: Seydişehir Gücü
Seydişehir Gücü, amatör futbol büyükler ve altyapı kategorilerinde yüzlerce genci yetiştirerek liglere sürekli katılım sağladı ve ilçesini her zaman centilmence temsil etti

 

 

seydisehirgucu.png

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), “Amatör spor kulüplerimizi tanıyalım” başlığıyla Konya’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerini tanıtıyor. Seydişehir Gücü’nü tanıtan ASKF şu bilgilere yer verdi:

2008 YILINDA KURULDU

“Seydişehir’de; 2008 yılından beri spor faaliyetlerini sürdüren Seydişehir Gücü Spor Kulübü halen başkanlığını devam ettiren Yusuf Yalçın tarafından bordo-beyaz forma renkleriyle kurularak, 12 yıldan bu yana Seydişehir gençliğine hizmete devam ediyor.

syedisehir-gucu-2.jpg

İLÇESİNİ HER ZAMAN CENTİLMENCE TEMSİL ETTİ

Seydişehir ilçesinde geçmişte futbolun yanı sıra beyzbol ve masa tenisi branşlarında zaman zaman faaliyet göstermesine rağmen gençleri öncelikle kötü alışkanlıklardan korumak; ülke futbolunun geleceği ve hizmeti için “İyi Birey, İyi Vatandaş ve İyi Futbolcu” yetiştirme adına Konya’da dolayısıyla ilçesinde faaliyetlerini aksatmadan sürdüren Seydişehir Gücü, amatör futbol büyükler ve altyapı kategorilerinde yüzlerce genci yetiştirerek liglere sürekli katılım sağladı ve ilçesini her zaman centilmence temsil etti.

syedisehir-gucu-3.jpg

FUTBOLDAN GELEN BAŞKAN

Seydişehir Gücü Kulübü Başkanı Yusuf Yalçın’ın eski bir amatör ve profesyonel futbolcu olmasından dolayı kulüp olarak ağırlık her zaman futbol oldu. Özellikle zamanında Seydişehir ilçemizi temsilen; TFF 2. ve 3. ligde mücadele eden adeta Konya ve civarında efsane olan Seydişehir Eti Alüminyumspor futbol takımında da oynayan Yusuf başkan o günleri geri getirme ve futbolcu yetiştirme adına kulübü hayata geçirdi ve halende yaşatmaya çalışıyor.

Yusuf Yalçın zaman zaman 1973 doğumlu olmasına rağmen sahaya inerek lisanslı olarak kulübü adına maçlara çıkarak, ter dökmeye ve gençlere örnek olmaya devam etmektedir.”

syedisehir-gucu-4.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.