Konya’daki belediye otobüsünde bir garip yolcu!

Konya’daki belediye otobüsünde bir garip yolcu!
 Muhabir
Konya’da sabah saatlerinde otobüs durağında bekleyen bir sokak köpeği, otobüsün gelmesiyle birlikte diğer yolcularla birlikte otobüse binip şehir merkezine doğru seyahat etti

Konya’nın Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan bir belediye otobüsü durağında diğer yolcularla birlikte otobüsün gelmesini bekleyen sokak köpeği, otobüsün gelmesiyle birlikte harekete geçti. Yolcuların sırasıyla otobüse binmesini bekleyen köpek, herkes bindikten sonra sessiz ve sakin bir şekilde otobüse doğru yürüdü.

Otobüsün ön kapısından binip arka tarafa doğru ilerleyen köpek, sakinliğini hiç bozmadan, otobüsün orta kısmına kadar ilerledi. Daha sonra orta alanda bulunan boşluğa uzanan köpek, çevresindekilerin şaşkın bakışlarına hiç aldırış etmeksizin, diğer yolcularla birlikte yoluna devam etti.

belediye-otobusunde-bir-garip-yolcu2-001.jpg

Şehir merkezine doğru ilerleyen otobüs, duraklarda durup yolcu indirip bindirse de hiç istifini bozmayan, çevresindeki diğer yolcuları rahatsız etmeyen köpek, şehir merkezine gelince ise ayağa kalkıp otobüsün kapısının açılmasını bekledi.

Kayalıpark mevkisine gelince otobüsün durakta durduğunu gören köpek, kapının açılmasıyla birlikte otobüsten inerek yoluna devam etti.

Sokak köpeğiyle birlikte seyahat eden diğer yolcular ise köpeğin sessiz ve sakin duruşu nedeniyle kendilerini ürkütmediğini, ineceği yeri biliyormuşçasına rahat ve sakin tavırlar sergileyen köpeğin şehir merkezine gelince harekete geçmesini de ilginç bulduklarını ifade etti. Bazı yolcular ise köpekle belediye otobüsündeki yolculuklarını anı olarak paylaşmak için fotoğraf çekti.

belediye-otobusunde-bir-garip-yolcu1.jpg

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.