Konya'da bir belediye daha İsrail menşeili ürünleri yasakladı

Konya'da bir belediye daha İsrail menşeili ürünleri yasakladı
 Editör
Seydişehir Belediye Başkanı Tutal, Seydişehir Belediyesi’ne ait sosyal tesis işletmelerinde İsrail menşeili ürünlerin hiçbir şekilde kullanılmadığını söyledi.

Seydişehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Halk Ekmek Fırını, Seydi Şifa Termal Tesisleri, Adile Baysal Kültür Ve Sanat Evi, Muhabbethane Emekliler Lokali, Seydi Kafem, Butik Dükkanlar, Millet Bahçesi Düğün Sarayı, Belediye Düğün Sarayı, Bahaddin Paslı Kültür Ve Sanat Evi, Enderun Gençlik Merkezi başta olmak üzere tüm tesislerde, temizlik malzemelerinden meşrubat satışlarına varana kadar hiçbir İsrail ürünü kullanılmıyor ve satışı yapılmıyor.

İSRAİL ÜRÜNLERİ SATIŞI VE VE KULLANIMI YAPILMIYOR

İsrail’in tüm insanlığın onur ve gururuna saldırdığını sabırlarını zorladığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “savaş suçu olarak hangi eylem yasaklandıysa, İsrail bunların hepsini yapıyor. Filistin’de mabetler, hastaneler, okullar, evler bombalanıyor. Amerika’dan, Avrupa’dan gelen bombalarla çocukların üzerine saldırıyorlar. Siyonist İsrail vahşetine devam ediyor. Batı bu vahşeti destekliyor. BM kararını tanımayan İsrail, çocukları katletmeye devam ediyor.

1-10.jpg

YÜREKLERİMİZ FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZLE BİRLİKTE

Biz böyle bir insanlık dışı hareketi ve zulmü kınıyor, lanetliyoruz. Zulüm ile abad olunmaz. Mazlumların ahı yerde kalmayacak. Bizler coğrafya olarak Filistinli kardeşlerimizle aramızda mesafe olsa da gönül coğrafyamızda yüreklerimiz Filistinli kardeşlerimizle birlikte atıyor. İsrail’in barbarlığı tüm insanlığı tehdit eden hale bürünmüştür. Bu sebeple her kuruşumuzun başta Filistinli Kardeşlerimiz olmak üzere tüm insanlığa bomba olarak kurşun olarak dönmemesi için tüm tesislerimizde yerli ve milli menşeli ürünleri kullanıyoruz. Uzun zamandır başlattığımız bu uygulamaya bu günlerde daha da hassas davranıyoruz” diye konuştu.

AYNI DUYARLILIĞI HEMŞEHRİLERİMİZDEN DE BEKLİYORUM

Uzun zamandır İsrail menşeli ürünlerin satışını yapmamanın yanında belediye iştiraki olan tesislerin tamamında İsrail Menşeli temizlik ürünleri başta olmak üzere hiçbir ürünün kullanılmadığını ifade eden Başkan Tutal, “bizler hemşehrilerimize örnek olmaya gayret ediyoruz. Bu hususta uzun zamandır uyguladığımız bu duyarlılığa hemşehrilerimizin de kulak vermesini temenni ediyorum. Çünkü İsrail menşeli ürünleri kullandığımız zaman her kuruşumuz Filistinli kardeşlerimize ve insanlığa kurşun olarak dönüyor” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.