Konya'daki fabrikada korkutan yangın

Konya'daki fabrikada korkutan yangın
Konya'da bir mobilya fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken, yangın sırasında fabrika içerisine yayılan kimyasal madde kokusundan etkilenen 5 işçi hastaneye kaldırıldı.

Konya'da bir mobilya üretim fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin kısa zamanda müdahalesi sayesinde erken kontrol altına alındı, yangın esnasında fabrika içerisine yayılan kimyasal madde dumanından etkilenen 5 işçi hastaneye kaldırıldı.

Yangın, saat 19.00 esnasında merkez Selçuklu ilçesi Büyük Kayacık Mahallesi Organize Sanayi Bölgesinde olan bir mobilya fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Yangını fark eden fabrika işçileri durumu 112 Acil Çağrı Merkezine haber etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri fabrikada çıkan yangını acil müdahaleyle kısa bir zamanda kontrol altına alarak söndürdü. Yangın esnasında imalatta kullanılan kimyasal maddenin kokusundan etkilenen 5 işçi olay yerindeki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin sonra şehir merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak gözlem altına alındılar. Yangının çıkış sebebi araştırılırken, tahkikat başlatıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.