Konya'daki "gürültü" cinayetine tutuklama

Konya'daki "gürültü" cinayetine tutuklama
Konya'da Suriyeli iki grup arasında "gürültü" nedeniyle çıkan ve bir kişinin öldüğü olayla ilgili adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan biri tutuklandı.

Merkez Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi'nde yaşanan olayla ilgili 6 Suriye uyruklu şüphelinin daha yakalanmasıyla gözaltı sayısı 8'e yükseldi.İfadeleri alınan 8 zanlı, polisteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.Şüphelilerden Hasan El A. (23) tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla olmak üzere 7'si de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Merkez Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi'nde 6 Haziran'da Suriyeli iki grup arasında "gürültü" nedeniyle çıkan kavgada, bıçakla yaralanan Suriye uyruklu Muhammed El Ahmed (23) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.Polis olaydan kısa süre sonra 2 şüpheliyi evlerinde gözaltına almıştı.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.