Konya'daki hastane çok sayıda personel alacak!

Konya'daki hastane çok sayıda personel alacak!
 Editör
İŞKUR Konya, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi iş birliğiyle yürütülecek İşgücü Uyum Programı (İUP) için başvuruları başlattı.

Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR), Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi iş birliğiyle "İşgücü Uyum Programı" (İUP) başlatıyor. Program kapsamında, kamu alanlarında temizlik, bakım ve onarım işlerinde görev almak üzere 70 personel alınacak.

gzvmvouxyaebzpv.jpg

Başvurular 1 Eylül 2025 tarihinde başladı. Başvuru yapmak isteyen adayların en geç 5 Eylül 2025 Cuma günü saat 23:59'a kadar başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

Başvuru Yöntemleri

Başvurular aşağıdaki kanallar aracılığıyla yapılabilecek:

ALO 170 iletişim hattı

İŞKUR'un resmi internet sitesi olan esube.iskur.gov.tr

Doğrudan İl Müdürlükleri/Hizmet Merkezleri üzerinden şahsen başvuru

Programın başlangıç tarihi 22 Eylül 2025, bitiş tarihi ise 30 Haziran 2026 olarak belirlendi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.