Konya'daki liseden "Filistin Korku Duvarı" tiyatrosu

Konya'daki liseden "Filistin Korku Duvarı" tiyatrosu
 Editör
Hacıveyiszade Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri "Filistin Korku Duvarı" tiyatro ve şiir dinletisi programı düzenledi.

Hacıveyiszade Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve velileri "Filistin Korku Duvarı" tiyatro ve şiir dinletisinde bir araya geldi. Hacıveyiszade Anadolu İmam Hatip Lisesi Tiyatro Kulübü tarafından düzenlenen programda tiyatro gösterisi, şiir dinletisi ve konuşmalar yer aldı. Okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından Okul Müdürü Serdar Bayrakçı selamlama konuşması yaparak öğrencilere ve velilere teşekkür etti. Daha sonra sahnelenen tiyatro gösterisi, izleyenlerden büyük alkış topladı. Tiyatro gösterisinden sonra öğrenciler, Filistin şiirlerinden çeşitli örnekler sundular. Şiirleri Türkçe, Arapça, Farsça ve İngilizce seslendirilerek insanlığın ortak mesajı vurgulandı. Programın son bölümünde Konya STK'leri Başkanı Adem Ceylan, misafirlere hitap etti. Gençlerin çalışmalarından duyduğu heyecanı dile getiren Ceylan; Filistin meselesinin gündemde tutulması gerektiğini, bu davanın bizi meşgul eden dünyalık işlerden daha aziz bir dava olduğunu, izzetin Gazzeli Müslümanların duruşunda vücut bulduğunu ifade etti.

whatsapp-image-2024-01-16-at-13-28-47-1.jpeg

whatsapp-image-2024-01-16-at-13-28-51-1.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.