Konya'daki okul müdürleri bu toplantıda buluştu

Konya'daki okul müdürleri bu toplantıda buluştu
 Editör
Konya merkez ilçelerde okul müdürleri toplantısı yapıldı. Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantıda Konya'daki okullarda etkin olan projeler değerlendirildi.

İl Müdürü Murat Yiğit başkanlığında,Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerindeki okulların müdürleri ile toplantı gerçekleştirildi.

Meram'daki okul müdürleri ile Mehmet Beğen Ortaokulu Konferans Salonunda, Karatay'dakilerle Konya Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi Toplantı Salonu'nda, Selçuklu'dakilerle de Şehit Abdullah Tayyip Olçok İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda bir araya gelindi.

Toplantılarda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeler, yapılan mevzuat değişiklikleri, yürütülen eğitim projeleri ve çalışmaları görüşüldü. Bakanlığın 2023/28 sayılı Genelgesi kapsamında hazırlanan 'Şehrimiz İmzamız' projesi ile okul bahçelerinde oluşturulmakta olan geleneksel oyun alanları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Bizim Okulumuz (Okul Merkezli Gelişim Projesi) kapsamında okullarda yürütülen çeşitli çalışmalar ele alındı.

konya-mem-toplan-ti-4.jpg

İl Müdürü Murat Yiğit milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirme gayretinde olduklarını belirterek, "Türkiye Yüzyılında eğitim camiası olarak çocuklarımızı kapasitelerini kullanabilen, yaşadığı dönemde söz sahibi olabilen, ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunabilen, millî ve manevi değerlere sahip bireyler olarak yetiştirmek için gayret gösteriyoruz. Eğitim ve öğretim adına yaptığımız tüm çalışmalarımızda kaliteyi daha da artırmaya devam edeceğiz" dedi.

konya-mem-toplan-ti-7.jpg

Toplantılara İl Müdürü Murat Yiğit'in yanı sıra, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar ve eğitim yöneticileri katıldı.

konya-mem-toplan-ti-2.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.