Konya'dan terör mağdurlarına yardım

Konya'dan terör mağdurlarına yardım
Cihanbeyli Belediyesi aracılığıyla toplanan 4 tır yardım malzemesi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki terör mağdurlarına gönderildi

KONYA (AA) - Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde toplanan 4 tır insani yardım malzemesi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki terör mağdurlarına gönderildi.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçe merkezindeki uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin büyümesinden ve dünyada söz sahibi olmasından rahatsızlık duyan şer odaklarının ülke üzerinde çeşitli oyunlar oynadığını belirtti.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki mağdur halka yardım etmek için bir araya geldiklerini aktaran Kale, "Kampanyaya destek veren tüm Cihanbeylililere teşekkür ediyorum. Terörü lanetliyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi asla bozamayacaklar. Bunun en güzel örneğini bugün Cihanbeylililer göstermiştir." dedi.

Kaymakam Ahmet Gencer de bu kampanyayla Cihanbeyli'de örnek bir çalışmaya imza atıldığını ifade etti.

Konuşmaların ardından 4 tır dolusu yardım malzemesi, dualarla Şırnak'a uğurlandı.

Konya'dan terör mağdurlarına yardım

Konya'dan terör mağdurlarına yardım

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.