Konyalı basketbolcular Karesi'ye odaklandı

Konyalı basketbolcular Karesi'ye odaklandı
Konyaspor Basketbol, bu hafta ligin güçle takımlarından Karesispor'a konuk olacak.

Normal sezonun bitimine 4 hafta kala hala playoffu garantileyemeyen Konyaspor Basketbol’da gözler zorlu Karesi deplasmanına döndü. Hafta sonunda oldukça zorlu geçen Ankara DSİ maçından galibiyet çıkaran Konyaspor Basketbol, 9. sıradaki takımla galibiyet farkını ikiye çıkarırken, son dört haftada playoff dışı kalmak istemiyor. Yeşil-beyazlılar, kalan 4 maçı da kazanarak, ilk 5’e kendini atmanın peşinde.

Ankara DSİ karşısında alınan galibiyetle kötü gidişe dur diyen temsilcimiz, bu hafta ligin güçlü ekiplerinden Karesispor’a konuk olacak. Ligde 3. durumda bulunan Karesispor, playoffları garantilerken, iyi bir sıralamada yer almak istiyor. Temsilcimiz de son haftalarda korkulu rüya görmek istemezken, bu maçtan galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor. Karesi ile arasında 2 galibiyet fark olan Konyaspor Basketbol, kazanarak, bu farkı bire indirmenin peşinde.

Başantrenör Cengiz Karadağ yönetiminde çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, moral olarak da kendine geldi. Geriden gelerek, kazanılan maç takımı bir tık daha yukarı çekerken, Cengiz Karadağ da keyif alarak oynamaları gerektiği üzerinde durdu. Güçlü takımlar karşısında daha konsantre bir oyun oynayan yeşil-beyazlılar, deplasmandan galibiyetle dönebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.