Konyalı bisikletçiler sezonu güzel tamamladı

Konyalı bisikletçiler sezonu güzel tamamladı
Türkiye Bisiklet Şampiyonası 8. Etap Sezon Kapanış Yarışlarına Konyalı pedallar damga vurdu.

Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) Türkiye Bisiklet Şampiyonası 8. Etap Sezon Kapanış Yarışları Alanya'da düzenlendi. 30 takım ve 500 sporcunun katıldığı yarışlarda Konyalı pedallar yine ön plana çıktı.

manset-4.jpg

GENÇLER YOLDA KÜRSÜ KONYA’NIN

Genç Erkekler Yol Yarışlarında; Torku Şekerspor’dan Ramazan Yılmaz birinci, Konya Gençlikspor’dan Emre Yuca ikinci, Konya Büyükşehir Belediyespor’dan Mustafa Tarakcı üçüncü oldu. Takım klasmanında ise Konya Büyükşehir Belediyespor birinci, Konya Gençlikspor da ikinci o sırada yer aldı.

manset-1.jpg

U17 ERKEKLER YOL

U17 erkekler yol yarışlarında Konya Büyükşehir Belediyespor’dan Tunahan Çetin ikinci oldu. Takım klasmanında ise Akören Kültürspor birinci, Konya Büyükşehir Belediyespor da üçüncü oldu.

manset-2.jpg

U15 ERKEKLER YOL

U15 erkekler yol yarışlarında Selçuklu Belediyespor’dan Göktürk Yüzerler birinci, Taşkentspor’dan Necdet Günaydın da ikinci oldu. Takım klasmanında Taşkentspor ilk ırada yer aldı.

manset-3.jpg

KADINLAR YOL

Genç Kadınlar yol yarışlarında Torku Şekerspor’dan Fatma Nur Doğan birinci, U15 kadınlar yol yarışlarında Torku Şekerspor’dan Emine Adanalı ikinci, Torku Şekerspor’dan Defne Kadıoğlu da üçüncü oldu.

torku.jpg

GENÇLER KRİTERYUMDA İLK 3 KONYALI SPORCULARIN

Genç Erkekler Kriteryum Yarışlarında Torku Şekerspor’dan Ramazan Yılmaz birinci, Konya Gençlikspor’dan Mustafa Ayyorkun ikinci, Konya Gençlikspor’dan Said Mustafa Erdemli de üçüncü oldu.

bisiklet-yol-yrisi-1-1-001.jpg

U17 VE U15 KRİTERYUM

U17 kriteryum yarışlarında Taşkentspor’dan Mehmet Emin Çiçek ikinci oldu.U175 kriteryum yarışlarında da Selçuklu Belediyespor’dan Göktürk Yüzerler ikinci olarak kürsüde yer buldu.

aa-20221030-29301773-29301761-turkiye-bisiklet-sampiyonasinin-8-etap-sezon-kapanisi-kriteryum-yarisiyla-sona-erdi.jpg

U12 KRİTERYUMDA KÜRSÜ KONYALI PEDALLARIN

U12 kriteryum yarışlarında kürsünün 3 basamağında da Konyalı bisikletçiler yer aldı. Selçuklu Belediyespor’dan Hüseyin Emir Solmaz birinci, Selçuklu Belediyespor’dan Mustafa Enes Girgiç ikinci, Çatalhüyük Çumra Belediyespor’dan Furkan Yıldırım da üçüncü oldu. Takım klasmanında da Çatalhüyük Çumra Belediyespor ikinci oldu.

aa-20221030-29301773-29301768-turkiye-bisiklet-sampiyonasinin-8-etap-sezon-kapanisi-kriteryum-yarisiyla-sona-erdi-1.jpg

KADINLAR KRİTERYUM

Genç kadınlar kriteryum yarışlarında Torku Şekerspor’dan Fatma Nur Doğan birinci, U15 kriteryum yarışlarında Torku Şekerspor’dan Emine Adalı birinci, U 12 kadınlar kriteryum yarışlarında Torku Şekerspor’dan Emine Ark üçüncü oldu.

aa-20221030-29301773-29301764-turkiye-bisiklet-sampiyonasinin-8-etap-sezon-kapanisi-kriteryum-yarisiyla-sona-erdi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.