Konyalı çiftçiler için hafta sonu da açık olacak

Konyalı çiftçiler için hafta sonu da açık olacak
Konya Tarım ve Orman Müdürlüğü Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) başvurularını yapmayan çiftçiler için il ve ilçe müdürlüklerinin hafta sonunda da açık olacağını bildirdi.

Konya Tarım ve Orman Müdürlüğü, Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) başvurularının son tarihinin 2 Ocak 2024 olduğunu duyurdu. Müdürlük, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bu süreçte başvuru yapmayan çiftçilerin mağdur olmaması için önlem aldığını belirtti.

Hafta sonu olan 30-31 Aralık 2023 tarihlerinde, il ve ilçe müdürlükleri ÇKS başvurusu yapmak isteyen üreticilere hizmet verecek.

Konya İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "2024 Yılı ÇKS müracaatları 2 Ocak 2024 tarihinde sona erecektir. Çiftçilerimizin mağduriyet yaşamaması için İlçe Müdürlüklerimiz 30 Aralık Cumartesi ve 31 Aralık Pazar Günü ÇKS müracaat dosyası alımına devam edecektir. Üretim planlaması dâhilinde sözleşmeli üretimin yapılabilmesi ve çiftçilerimizin tarımsal desteklemelerden yararlanabilmesi için üretim yapılan alanlara ait bilgilerin Çiftçi Kayıt Sistemine girilmesi gerekiyor. ÇKS başvurularınızı 2 Ocak 2024 tarihine kadar yapmayı unutmayınız" denildi.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.