Konyalı eski Milli Atlet Zekeriya Akdoğan vefat etti

Konyalı eski Milli Atlet Zekeriya Akdoğan vefat etti
Konyalı eski milli atlet, Mevlana Karaciğanlar İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Zekeriya Akdoğan, koronavirüs nedeniyle vefat etti

Konyalı eski milli atlet, Mevlana Karaciganlar İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Zekeriya Akdoğan vefat etti. 17 gündür Kovid-19 tedavisi gören Zekeriya Akdoğan, tevavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

1966 yılında Konya'da doğan Akdoğan’ın sporculuk hayatında Balkan şampiyonluğunda olduğu çok sayıda başarı yer alıyordu.

Akdoğan’ın cenazesi 15.00’de kılınacak namazın ardından Kurtuluş Mezarlığı’na defnedilecek.

245206318-1907799376054126-4598259349930602626-n.jpg

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Zekeriya Akdoğan’ın vefatı dolayısıyla Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF), Konya Amatör spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği TÜFAD Konya Şube Başkanlığı, Türkiye Atletizm Vakfı’nın da aralarında olduğu spor ve eğitim camiasından çok sayıda başsağlığı mesajı geldi.

TAF mesajında, “Eski Milli atletlerimizden Zekeriya Akdoğan yakalandığı Covid-19 nedeni ile 17 gün yaşam mücadelesine yenik düşmüştür. Türkiye Atletizm Federasyonu olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve atletizm camiasına başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.