Davutoğlu, Dervişoğlu'nu ziyaret etti: Siyaset hariç her şey konuşuldu

Davutoğlu, Dervişoğlu'nu ziyaret etti: Siyaset hariç her şey konuşuldu
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: Siyaset hariç her şeyi konuştuk. Ülkeyi, milletimizi, devletimizin geleceğini konuştuk ve Türkiye'nin içinde bulunduğu durumdan çıkmasının temini noktasında izlenmesi icap eden yol haritalarını görüştük

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'na tebrik ziyaretinde bulundu.

Davutoğlu'nu İYİ Parti Genel Merkezi'ne gelişinde Genel Başkan Yardımcısı Enver Yılmaz karşıladı.

Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından Dervişoğlu ve Davutoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Dervişoğlu, tecrübelerinden istifade ettikleri Davutoğlu ile uzun bir görüşme yaptıklarını söyledi.

SİYASET HARİÇ HER ŞEY KONUŞULDU

Siyaset hariç her şeyi konuştuklarını belirten Dervişoğlu, "Ülkeyi konuştuk, milletimizi konuştuk, devletimizin geleceğini konuştuk ve Türkiye'nin içinde bulunduğu bu durumdan çıkmasının temini noktasında izlenmesi icap eden yol haritalarını görüştük." ifadelerini kullandı. Davutoğlu da Dervişoğlu'nu ziyaret etmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek, Türkiye'nin zor şartlarında önemli bedeller ödenerek kurulan İYİ Partinin Türk siyasi hayatına büyük katkılar yaptığını söyledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.