Konyalı iş adamı Ali Şeker vefat etti

Konyalı iş adamı Ali Şeker vefat etti
Konyalı iş adamı Ali Şeker vefat etti.

Konyalı iş adamı Ali Şeker vefat etti

Akşeker Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şeker, bugün sabah tedavi gördüğü İstanbul Maslak Acıbadem Hastenesi’nde vefat etti. Merhum Şeker’in cenazesi yarın öğle namazına müteakip Üçler Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

AKŞEKER GROUP

"1986 yılından beri AKŞEKER GROUP faaliyetini sürdürmekte olup, merkezi Konya ilinde yerleşmiş bir şirkettir. İlk zamanlarda sığır bağırsakları üretimine ağırlık vererek, ilerleyen yıllarda ise üretim alanımızı genişletmiş bulunuyoruz. Günümüzde geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğumuzu gururla sunarız. Hedefimiz; şirketimizi daha yükseklerle taşımak ve dünyanın dört bir yanında bulunan müşterilerimizin yüksek beklentilerini en güzel ve verimli şekilde tatmin etmektir. INSCA kuruluşunun bir üyesi olarak büyük sorumluluklar almaktayız. Türkiye'nin her yer yerinde bulunan çalışma ağımız Adana, Gaziantep, İstanbul, Konya, Nevşehir, Denizli, Antalya, Kayseri, Bursa, Balıkesir ve Erzurum gibi şehirlerde aktif olarak çalışmalarımız sağlanmaktadır. Her gün biraz daha büyüyüp, daha iyi yerlere gelerek, daha büyük işlere imza atmak istiyoruz. AKŞEKER GROUP adına yurt dışındaki tesislerde üretim gün geçtikçe artıyor. Dünya çapında ihracat faaliyetlerimizi Amerika Birleşik Devletlerine, Batı Afrika'ya ve Uzak Doğu'ya ürünlerimizi göndermekteyiz. Uzmanlık alanlarımız arasında büyükbaş ve küçükbaş etine dair her şey bulunmaktadır.  Parçalanmış ve kemiksiz sığır ve koyun eti, tuzlanmış dana ve koyun bağırsağı, dondurulmuş sakatat ürünleri, jel üretimi için kemik tedariği yapmaktayız. AKŞEKER GROUP olarak doğal, sağlıklı ve güvenilir sucuk, salam, pastırma ve kavurma gibi ileri işlem şarküteri ürünleriyle hizmet vermektedir. Bu günün gerçek ve enfes tatlarını, günün en son teknolojik imkânlarını kullanarak sizlere layık olabilme adına gerçek kalite ile birleştirdik. Uzun yıllardır insan tüketimi için hizmet vermekteyiz ve artık hayvan gıdası konusunda da yeni bir üretim alanına yer açmaya karar verdik. Büyükbaş ve küçükbaş yan ürünlerinden işletmemizde köpek çerezi elde ediliyor. Günümüzde ulusal boyutta olduğu gibi uluslararası da üretip, tüketici memnuniyeti için çaba gösteriyoruz. 2010 yılından itibaren AKŞEKER GROUP kasaplık amaçlı büyükbaş ve küçükbaş kesimi için uygun hayvan ithal etmeye başlamıştır. T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın yasal desteği ile Yurtdışında yaşayan büyükbaş hayvan çiftlikleri ile temasa geçerek, tüm teknik yönerge ve sağlık direktifleri kapsamı altında ithalatlarımız gerçekleştirilmektedir. Geçmişten gelen zengin bir iş geleneği bize parlak ve umut verici bir gelecek gösteriyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum