Konyalı isme Karaman’da önemli görev

Konyalı isme Karaman’da önemli görev
 Editör
Dün gece yayımlanan Resmi Gazete’deki atama ve görevden alma kararları doğrultusunda birçok kamu kurum ve kuruluşunda görev değişikliği oldu. Konyalı isim de Karaman’da önemli bir göreve getirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren atama ve görevden alma kararları kapsamında Türkiye genelinde birçok kamu kurum ve kuruluşunda önemli görev değişiklikleri oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın taşra teşkilatında da dikkat çeken değişimler oldu.

KÜLTÜR’DE BÜYÜK DEĞİŞİM

Sırasıyla Eskişehir, Karaman, Rize, Mersin İl Kültür ve Turizm müdürleri, Şennur Azade, Burhan Yemiş, Esra Alemdaroğlu ve Cengiz Ekici görevlerinden alındı. Konya’da kültür camiasının yakından tanıyıp bildiği isme de bu çerçevede önemli bir görev verildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, Niğde'de Mardin İl Kültür ve Turizm Müdürü Elif Belkıs Baştürk, Rize'de Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal, Eskişehir'de Bülent Avnamak, Karaman'da Murat Pekergin, Mardin'de Ayhan Gök, Edirne'de Kemal Soytürk atandı.

murat-pekerginn.jpg

MURAT PEKERGİN KARAMAN İL KÜLTÜR MÜDÜRÜ OLDU

Konya İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Murat Pekergin, atama kararları kapsamında Karaman’ın yeni İl Kültür ve Turizm Müdürü oldu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.