Konyalı öğrencinin başarısı İTALYA’DA TESCİLLENDİ

Konyalı öğrencinin başarısı İTALYA’DA TESCİLLENDİ
Akademik olarak Türkiye’nin önde gelen liselerinden olan Meram Fen Lisesi öğrencisi Şevval Betül Süzer, İtalya merkezli Uluslararası FAST Bilim Yarışmasında Türkiye’yi temsil etti.

Akademik olarak Türkiye’nin önde gelen liselerinden olan Meram Fen Lisesi öğrencisi Şevval Betül Süzer, İtalya merkezli Uluslararası FAST Bilim Yarışmasında Türkiye’yi temsil etti. Sezer’e online olarak sunumunu gerçekleştirdiği Probeton (Protein Based Recyclable Organic Concrete) isimli projeden dolayı belgesi gönderildi.

Avrupa’nın 27 farklı ülkesinden katılımcıların olduğu yarışma, pandemi sebebiyle sanal ortamda gerçekleştirilmiş ve öğrenciler laboratuvar ortamında yaptıkları çalışmaları jüri heyetine gönderdi. Şevval Betül Süzer’e  belgesi Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük tarafından takdim edildi. Bu önemli başarıdan duydukları memnuniyeti dile getiren Büyük, başarılarının devamını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.