Konyalı oyuncu, tur kapısını araladı

Konyalı oyuncu, tur kapısını araladı
Konyalı futbolcu Niyazi Nayernazlı, bu sezon formasını giydiği Kilis Belediyespor’u, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Tur’a yükseltti

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele edecek Kilis Belediyespor’da forma giyen Konyalı futbolcu Niyazi Nayernazlı, takımına Ziraat Türkiye Kupası’nda turu getirdi. 2. Tur’da 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Osmaniyespor’u ağırlayan Kilis ekibi, 36. dakikada Ali Kurt’un golüyle 1-0 öne geçti. Rakip Osmaniye 90. dakikada Samet Göker ile maçta dengeyi sağladı. Maçın 120 dakikalık uzatma bölümüne ramak kala sahneye çıkan Niyazi Nayernazlı, şık bir vuruşla topu ağlara göndererek 90+5. dakikada Kilis ekibini 2-1 öne geçirerek takımını bir üst tura yükseltti.

Niyazi Nayernazlı, maç öncesinde Osmaniyespor’un kaleci antrenörlüğünü yapan Konyalı Alpaslan Uysal ile de hatıra fotoğrafı çektirdi.

NİYAZİ NAYERNAZLI KİMDİR?

1 Mayıs 1991 Karatay doğumlu olan Niyazi Nayernazlı, futbola 11 yaşında Konya Araplarspor’da başladı. Buradaki 2. yılında iyi bir performans sergileyen Nayernazlı, ardından Konyaspor altyapısına transfer oldu. Konyalı oyuncu, 2010 yılında yeşil-beyazlı kulüple profesyonel olurken, ardından sırasıyla Sarayköy, Fethiyespor, Manavgatspor, Çankırıspor, Kızılcabölükspor ve Gölcükspor’da profesyonel olarak forma giydi. Niyazi Nayernazlı, 2016 yılında başka bir Konya temsilcisi Akşehirspor’a transfer olarak yeniden amatöre dönüş yaptı ve Kepez Belediyespor, Bozüyük Vitraspor’da forma giydi. Konyalı futbolcu, son olarak bu sezon başında Kilis Belediyespor ile anlaşma sağladı.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.