Konyalı polis dua bekliyor

Konyalı polis  dua bekliyor
İstanbul'da Vodafone Arena stadı yakınında Beşiktaş-Bursaspor maçının hemen ardından iki ayrı noktada gerçekleştirilen bombalı hain terör saldırısında yaralanan ve tedavi altında bulunan Konyalı polis memuru Murat Bardakcı dua bekliyor

İstanbul'da Vodafone Arena stadı yakınında Beşiktaş-Bursaspor maçının hemen ardından iki ayrı noktada gerçekleştirilen bombalı hain terör saldırısında yaralanan ve tedavi altında bulunan Konyalı polis memuru Murat Bardakcı için destek mesajları yağarken tüm yaralı emniyet mensupları ve vatandaşlar içinde dualar ediliyor. Çevik kuvvet polislerini hedef alan hain terör saldırısının ardından 44 kişi hayatını kaybetmişti.

KONYA YOLSPOR’UN

ESKİ FUTBOLCULARINDANDI

Bu saldırıda yaralanan ve tedavi altında bulunan polis memurlarından Murat Bardakçı uzun yıllar şehrimizde Yolspor forması ile top oynamış daha sonra da hakem olarak amatör spora katkı sağlamıştı. Yolspor’lu Murat olarak özellikle amatör sporseverlerin yakından tanıdığı Murat Bardakçı hakem olarak görev yaparken de başarısı, beyefendiliği ve saha içi kadarsaha dışı dürüstlüğü ile de biliniyordu.  

İKİ YILDIR POLİS MEMURU

OLARAK İSTANBUL’DA

Murat Bardakçı iki yıldan bu yana İstanbul’da polis memuru olarak görev yapıyordu. Selçuk Üniversitesi BESYO mezunu olan Murat Bardakçı için sosyal medya hesabından başta Konya Amatör Spor kulüpleri Federasyonu olmak üzere amatör spor kulüplerinden, eski takım arkadaşlarından ve yöneticilerden ayrıca Türkiye’nin dört bir yanından teröre lanet eden vatandaşlardan dua ve destek mesajları yağıyor.  (Emre Tanrıver)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.