Konyalı Selçuk Erdoğan Fenerbahçe’ye mi?

Konyalı Selçuk Erdoğan Fenerbahçe’ye mi?
Süper Lig’de bu sezon şampiyonluk yarışından koptuktan sonra Teknik Direktör Ersun Yanal’la yollarını ayıran Fenerbahçe’de gelecek sezon yapılanması için hazırlıklar sürüyor

 

Gelecek sezon sportif direktörlüğe Emre Belözoğlu’nu getirecek Fenerbahçe’de yanı sıra yardımcı antrenör Volkan Demirel’in yanısıra sarı-lacivertli eski futbolcu Aurelio da teknik ekibe katılmıştı.

2 İSİM ÖN PLANDA

Fenerbahçe’de gelecek sezon için teknik direktör olarak iki isim ön plana çıkıyor. Bunlare Erol Bulut ve Hırvat Nenad Bjelica. Sarı-lacivertlilerde Bjelica’nın teknik direktörlüğe getirilmesi durumunda Bursapsor’da sportif direktör olarak görev yapan Konyalı antrenör Selçuk Erdoğan’ın teknik ekibe katılacağı iddia edildi. Kariyerine 21 yaşında Beşiktaş’ta başlayan ve Avrupa’nın en genç antrenörü ünvanına sahip olan Selçuk Erdoğan’ın Bjelica’nın sağ kolu olması ihtimali yüksek olan bir durum olarak konuşuluyor.

AKŞEHİR DOĞUMLU

1990 Akşehir doğumlu Selçuk Erdoğan, Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun oldu. 4 dil bilen Erdoğan, Avrupa’nın en genç antrenörü unvanına sahip. Selçuk Erdoğan antrenörlük kariyerine 21 yaşında Beşiktaş A Takımında başladı. Sırasıyla Beşiktaş, Antalyaspor, Adanademirspor, Eskişehirspor, Adanaspor ve Bursaspor takımlarında görev yaptı. Genç yaşına rağmen birçok takımla Süper Lig tecrübesi yaşayan Erdoğan, Atletico Madrid’de kısa bir süreliğine eğitim çalışmasında bulunmuş ve geçtiğimiz sezon Porto ile Getafe’nin de radarına girmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.