Konyalı sporculardan dağ bisikletinde 3 derece

Konyalı sporculardan dağ bisikletinde 3 derece
olan “Bahçeşehir Koleji Uluslararası Giresun-Piraziz Dağ Bisikleti Kupası’ yarışlarında Konyalı pedallar, 3 derece elde etti.

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun ve UCI’nin 2021 yılı faaliyet programında yer alan ve Özel Yarış statüsünde olan “Bahçeşehir Koleji Uluslararası Giresun-Piraziz Dağ Bisikleti Kupası’ yarışlarında Konyalı pedallar, 3 derece elde etti. 18 kulüpten 38 sporcunun katılımıyla Giresun’un Piraziz ilçesinde gerçekleştirilen yarışlar sonunda Genç Kadınlar kategorisinde Çatalhüyük Çumra Belediyespor’dan Fatma Nur Doğan birinci, Erkekler Elit Tur kategorisinde Konya Bisiklet Sporu Kulübü’nden Ahmet Can ikinci ve Yıldız Erkekler B Kategorisinde Alibeyhüyüğü Akademi Gençlik Spor’dan Furkan Kılınç ikinci oldu. Dereceye giren sporculara ödülleri, Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ve protokol üyeleri tarafından verildi.

dag-bisikleri-1.jpg

dag-bisikleri-2.jpg

dag-bisikleri-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.