Konyalı teknik adam Kırşehir Belediyespor'da

Konyalı teknik adam Kırşehir Belediyespor'da
Geçtiğimiz sezon 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kırşehir Belediyespor Konyalı teknik adam Gürses Kılıç ile anlaştı.

Geçtiğimiz sezon 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kırşehir Belediyespor Konyalı teknik adam Gürses Kılıç ile anlaştı. Neşet Ertaş Kültür Merkezinde yapılan imza töreninde kulüp başkanı Mustafa Bulut ile Gürses Kılıç 1 yıllık sözleşmeyi imza attı. Ligde birçok takım yöneten ve 2 sezondur Tuzlaspor'u yöneten Gürsel Kılıç ligi 4. sırada tamamlamıştı. Kulüp Başkanı Mustafa Bulut yaptığı açıklamada  ''Kırşehir Belediyespor kulübü olarak 3. ve 2. ligde şampiyonluklar yaşamış, deneyimli teknik adam Gürses Kılıç ve ekibi ile 2020-2021 futbol sezonu için anlaşmış bulunuyoruz. Kendisine ve ekibine güvenimizin tam olduğunu belirtir, bu görevde Gürses hocamıza ve ekibine başarılar dileriz.'' dedi.

GÜRSES KILIÇ KİMDİR?

25 Mart 1967 yılında Konya'ya dünyaya gelen Gürses Kılıç, 1990 yılında Karabükspor altyapısında futbola başladı. Ardından Zeytinburnuspor, Bakırköyspor, Gaziosmanpaşa ve Konyaspor formaları giyen Kılıç, 32 yaşında futbol hayatına nokta koydu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.