Konyalı temsilciler belli oldu

Konyalı temsilciler belli oldu
TFF 2023-2024 sezonu temsilci listeleri belirlendi.

2023-2024 sezonu temsilci listeleri belirlendi. TFF Temsilciler Kurulu, 2023-2024 futbol sezonunda görev yapacak temsilcileri açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından onaylanan Üst Klasman Temsilcileri (ÜKT), Federasyon Güvenlik ve Akreditasyon Temsilcileri ( FGAT), Klasman Temsilcileri (KT)ile Yeni Klasman Temsilcileri (YKT) arasında Konya’dan 8 isim yer aldı.

KONYALI TEMSİLCİLER

ÜKT: Mehmet Rıza Özsakal, Rıfat Yerlikaya

FGAT: Ercan Okur, İbrahim Yılmaz, Refik Emre

KT: Fatih Mangır, İbrahim Alper Gümüş, Yalçın Kaya

ADAY TEMSİLCİLER İÇİN KURS YAPILDI

Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu tarafından Temsilciler Kurulu Talimatı kapsamında düzenlenen Klasman Temsilci Aday Sınavları da gerçekleştirildi. TFF IT Departmanı ve Bahçeşehir ve İstanbul üniversitelerinden konularında uzman akademisyenler ile birlikte temsilci adaylarına yönelik değerlendirmeler yapıldı. Temsilciler Kurulu Üyeleri ve üniversite öğretim görevlilerinin desteğiyle yapılan bire bir görüşmelerinin ardından kurs ve sınav süreci tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.