Konyalı Vekil Etyemez'den Karapınar ziyareti

Konyalı Vekil Etyemez'den Karapınar ziyareti
AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Karapınar'da ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Belediye Başkanı Mehmet Yaka ile AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin ile görüşen Etyemez daha sonra STK temsilcileri ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Yaka, "İlçemiz, kazandırılan yatırımlar ile adeta şantiye alanına döndü. Hükümetimiz, Büyükşehir Belediyesi ve bölge milletvekilleri ile birlikte hareket ederek ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Karapınar son yıllarda her alanda büyük gelişme içerisindedir." ifadesini kullandı.

Etyemez ise AK Parti'nin Türkiye'ye hizmet eden ve gücünü halkından alan bir parti olduğunu belirterek, "Ülkemizin her bölgesinin kalkınması için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara devam edeceğiz." diye konuştu.

HALİL ETYEMEZ KİMDİR?

Halil Etyemez, 03.05.1965 Yusufeli doğumlu ve Konya Ereğli nüfusuna kayıtlı olup babasının adı Hasan, annesinin adı Elife’dir.

Eğitim Yüksek Okulu ve İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Denetçiliği Bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını Eğitim Yönetimi alanında tamamladı. Uzun süre öğretmenlik, maarif müfettişliği ve yöneticilik görevlerinde bulundu.

Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası Genel Sekreterliği görevini kesintisiz 10 yıla yakın sürdürdü. Eğitim sisteminin sorunlarının araştırılması, çözümü ve geliştirilmesine yönelik çalışmalar yürüttü.17. ve 18. Milli Eğitim Şuralarına katılarak eğitim politikalarının geliştirilmesi ve eğitim politikalarına ilişkin şura kararlarının alınmasında katkıda bulundu.

Toplumsal sorunlara duyarlı sivil toplum kuruluşlarının üst düzey yöneticiliklerinde bulundu. 24. dönem Konya milletvekili adayı oldu. 2011-2015 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevini yürüttü. Yurtdışında çalışma hayatı ile ilgili üst düzey uluslararası organizasyonlara; heyet başkanı ve konuşmacı olarak katılarak ülkemizi başarı ile temsil etti.

25 ve 26. dönemde Konya milletvekili seçildi.

Ak Parti 27. dönem Konya 10. sıra milletvekili adayıdır.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.