Konyalılar bu habere dikkat! O yol 10 gün boyunca kapatılıyor

Konyalılar bu habere dikkat! O yol 10 gün boyunca kapatılıyor
Konya’da yol çalışması nedeniyle trafik düzenlemesi yapılacak. Güzergahın bir bölümü 10 gün kapatılırken, ulaşım kontrollü şekilde sürdürülecek.

Konya’da ulaşımı yakından ilgilendiren bir yol çalışması başlıyor. Meram Yeni Yol Caddesi’nin merkez istikameti yönünde gerçekleştirilecek bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle güzergâhta geçici trafik düzenlemesine gidilecek.

ÇALIŞMALAR 10 GÜN SÜRECEK

Yol bakım ve onarım çalışmalarının 15 Eylül 2026 Salı günü saat 02.00’de başlaması planlanıyor. Çalışmaların yaklaşık 10 gün boyunca devam etmesi bekleniyor.

Çalışma kapsamında güzergâhın belirli bir bölümü araç trafiğine kapatılacak.

TRAFİK TEK ŞERİTTEN ÇİFT YÖNLÜ İŞLEYECEK

Kapatılan bölüm nedeniyle trafik akışı, açık bırakılan tek şerit üzerinden kontrollü olarak çift yönlü sağlanacak. Bu nedenle özellikle yoğun saatlerde bölgede trafik sıkışıklığı yaşanabileceği belirtildi.

Yetkililer, sürücülerin çalışma alanında dikkatli olmaları ve trafik işaretleri ile yönlendirmelere uymaları konusunda uyarıda bulundu. Sürücülerin hızlarını düşürmeleri ve mümkün olduğu durumlarda alternatif güzergâhları kullanmaları istendi.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından güzergâhta trafik akışının yeniden normal düzenine dönmesi planlanıyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.