Konyalılar, Karadeniz lezzetleriyle buluşuyor

Konyalılar, Karadeniz lezzetleriyle buluşuyor
Türkiye’nin en zengin mutfağına sahip bölgeleri arasında yer alan Karadeniz Bölgesi’nin yöresel ürünler fuarı Novada Outlet Konya’da açıldı.

Damaklara destan olmuş lezzetlerin bir arada toplandığı Karadeniz Günleri, Trabzon yöresinin 18 farklı peynir çeşidini ve Vakfıkebir ekmeğini, Rize’nin çay çeşitlerini, Gümüşhane’nin pestilini, Amasya’nın marmeladını, Ordu ve Giresun’un fındığını bir araya getirdi. Türkiye’nin dört bir tarafından gelen bu organik lezzetleri almak isteyen herkes Novada Outlet Konya’da buluştu. 18 Mart-2 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Karadeniz Günlerinde alışveriş yapabileceğiniz 40 farklı firma yer alıyor. Konyalıların farklı yörelere özgü lezzetleri, bir arada bulabileceği fuar yoğun ilgi ile karşılanıyor. Fuar, sabah 10 akşam 22 saatleri arasında yemek katında ziyaretçilerini ağırlıyor. 14 gün boyunca davetlilerini ağırlayan Novada AVM’de Karadeniz Günleri yarın son bulacak. Karadeniz Günleri’ne yoğun katılımın ve isteğin olduğu ifade eden AVM yöneticileri müşterileriyle bu tarz etkinlikleri buluşturacağını söyledi. (Derya Demir)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.