Konya'nın BAL efsanesi küme düştü

Konya'nın BAL efsanesi küme düştü
 Muhabir
Bölgesel Amatör Lig, kurulduğundan bu yana 14 sezondur aralıksız ligde mücadele eden Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor küme düştü.

TFF Bölgesel Amatör Lig (BAL) kurulduğundan bu yana aralıksız olarak 14 sezondur ligde mücadele eden Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor küme düştü. Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta 24. hafta tamamlandı. Sarayönü Belediyespor 24. hafta mücadelesinde deplasmanda karşı karşıya geldiği İmamoğlu Belediyespor’a 3-1’lik skorla mağlup olarak Bölgesel Amatör Lig’e veda etti.

whatsapp-gorsel-2024-04-29-saat-08-38-32-031ce0a5.jpg

AKŞEHİR KALDI, ÖMERANLI BARAJ OYNAYACAK

Niğde Belediyespor’un şampiyonluğu ile sona eren grupta Konya sıralamasında en üstte yer alan Akşehirspor önümüzdeki sezon da BAL’da mücadele etmeye hak kazanırken sıralamada en alt sırada yer alan Sarayönü Belediyespor yerel amatör lige düştü. Sıralamada ikinci sırada yer alan Ömeranlıspor ise Üzümlüspor ile baraj maçı oynayacak. Kazanan ekip BAL’da mücadele edecek.

31053-001.jpg

Niyazi Kart yönetiminde şampiyonluk parolasıyla sezon başlayan Sarayönü Belediyespor için sezon kötü başladı

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.