Konya'nın başkanları tam kadro Hatay'da

Konya'nın başkanları tam kadro Hatay'da
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş Hatay'da çalışmaları yerinde organize ediyor

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremde en çok zarar gören illerin başında Hatay geliyor. Konya Büyükşehir Belediyesi koordinesinde Meram, Selçuklu, Karatay ve diğer ilçe belediyeleriyle birlikte ilk günden itibaren Hatay'ın yanında yer alan Konya belediyeleri kentte hem yardım hem arama kurtarma hem de altyapı çalışmaları yaptı.

fo7m1h7acaqnr0e.jpg

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da Hatay'da yapılan çalışmaları yerinde organize ediyor. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Hatay'da yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Pekyatırmacı, yaraları sarmak için büyük bir gayretle çalıştıklarını söyledi.

fo7m1inaqaeffkw.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.